De jaarlijkse broedersessie


Na een aantal Nederlandse sessies met me broertje (Lloyd) is het tijd om het ruime sop weer te gaan verkennen. Vorig jaar werden wateren als St, Etienne en de Rhone bevist uiteraard niet zonder resultaat, helaas bleven de grote jongens uit. Al met al was het vorig jaar een leuke sessie met wat minder weer. Veel regen en onweer speelde soms parten, echter de vangsten kwam het ten goede aan het einde van de sessie.

Dit jaar kiezen we voor wat kleinere wateren van 150, 200 en 300 hectare. Het moet mogelijk zijn om hier een mega bak te vangen. De putjes in de Alpen en alle andere zogenaamde ROS wateren laten we lekker links liggen. Voor ons veel te druk, vissen is ook en stukje ontspanning.

Het huismerk bolletje waar we al jaren mee vissen vangt nog steeds goed evenals de relatief nieuwe scopex bol die bomvol zoetstof zit doet het lekker. De combinatie van deze bolletjes, tijgernoten (huisgemaakt) en pellets moeten de basis gaan vormen voor de sessie die morgen al begint.....

Stay Tuned!

Dustin aka Breamsel


14 keer bekeken0 reacties