De eerste keer trollen.


De eerste keer trollen vanaf mijn nieuwe boot wel te verstaan. Want natuurlijk heb ik wel eerder getrolld. Deze sessie dateerd al weer van een tijd geleden. Een bewolkte dag en ik dacht waarom niet even 2 uur varen en een hengeltje uitwerpen.

De fishfinder werd gemonteerd en de spullen klaar gemaakt. Daar gaan we.

Het eerste kwartier gebeurd er weing. Ik heb al een paar keer van kunstaas gewisseld als ik een doorzichtige swimbait aan hang. Dit kunstaas loopt niet diep en al vrij snel volgt een aanbeet. Een klein snoekje heeft zich vergist en mag even op de foto.

Blij dat het in ieder geval geen blank wordt vaar ik verder. Vrij snel volgt er nog een aanbeet en wederom een fijn snoekje mag even op de foto.

Het uur dat volgt brengt weinig actie. Ik ben ondertussen op dieper water aangekomen en vis verschillende taluds en dus dieptes af. Allerlei kunstaas wordt geprobeerd. Van pluggen die 6+m diep lopen tot redelijk ondiepe shads. Het is een goudkleurige shad rap die uiteindelijk nog een kleine snoek over de streep trekt.

De terug weg levert helaas niks meer op maar met 3 snoekjes in 2 uur heb ik plezier gehad. Laat het koude weer maar komen!

Petri heil.

Nick

#snoek #roofvis #trollen #pike #boatfishing #vissen #fish #rapala #nature #natuur

8 keer bekeken0 reacties