Een kleine PCC uitbreiding


De jongens die PCC trouw volgen en de blogs vast lezen zijn mij vast wel een keer tegen gekomen op de site. Toen der tijd was ik geen blogger, vlogger of op andere manieren actief bij PCC. Daar in tegen wel altijd groot fan geweest en zat ik vaak met Dustin langs de waterkant. Tijdens het vele slap ge-ouwe hoer kwam PCC steeds vaker ter spraken. Hierdoor kreeg ik eigenlijk wel weer zin om te gaan bloggen.

Nadat het een tijdje stil is geweest vanuit PCC is er sinds de laatste weken steeds meer te horen. Nick heeft een paar leuke blogs over zowel karper als roofvis geplaatst en Dustin deelt jullie zijn liefde over het kweken van karpers. De site zelf heeft ook een kleine renovatie gehad en er gaat weer meer op sociale media (Fb, Insta en Twitter) worden geplaats.

Uiteraard wil PCC groeien en daarvoor moet je uitbreiden. Jullie raden het al, die uitbreiding werd ik! Met een lente van 1,70 niet zo zeer een grote maar wel een zinvolle. Tenminste, dat ga ik proberen waar te maken. Dit gaat voornamelijk gebeuren met blogs over belevingen welke tijdens het vissen worden meegemaakt. Hiernaast gaat er zo nu en dan een filmpje online en zal ik actief zijn op sociale media.

Waarover jullie zullen gaan lezen en zien speelt zich voornamelijk af aan de prachtige wateren van Amsterdam. Ook over de wateren rondom Utrecht zal worden geschreven. Zo nu en dan wordt er met een collega van Visdeal doordeweeks een nachtje in de buurt van werk gevist. Het bootvissen speelt ook een belangrijke rol in mijn visserij. Ik beschik over een kajuitboot waar ik vele nachtjes vissend op doorbreng. Dit gebeurt veelal op de Sloterplas en hoop ik elke keer weer een van haar monumenten te mogen vangen.

Genoeg om over te schrijven dus. Nu alleen nog hopen dat dit allemaal interessant genoeg is voor jullie! :)

Vangze!

Jordy

#peppicrewcompany #bloggen #vloggen #blogs #vlogs #socialemedia #amsterdam #visdeal #boot #kajuit #sloterplas #utrecht #karper #karpervissen #pcc

30 keer bekeken0 reacties